Pressure Points

KUNTOON ANTIN KANSSA - HIERONTA JA LIIKUNTAPALVELUT

Rehdisti, luotettavasti ja vastuullisesti

 

PARI SANAA MINUSTA

Olen koulutettu hieroja ja liikunta-alan ammattilainen Ilmajoelta. Koulutetuksi hierojaksi olen valmistunut Seinäjoen hierojakoulusta toukokuussa 2018. Tarjoan hierontapalveluita kotonani. Hoitotila sijaitsee ulkorakennuksessa, ja sinne on oma sisäänkäynti. Osoite: Könnintie 48, 60800 Ilmajoki (ajo-ohjeet löydät sivun lopusta) AJANVARAUS

Koulutettujen hierojien ammattitaito perustuu länsimaiseen lääketieteeseen. Koulutettu hieroja on terveydenhuollon alan ammattilainen, jonka toimintaa säätelevät useat eri lait ja asetukset. Koulutettuna hierojana olen rekisteröity Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) rekisteriin. Olen myös koulutettujen hierojien liiton ja Suomen dry needling yhdistyksen jäsen. Yrittäjyys on päätyöni, ja sen vaatimalla vakavuudella ja asenteella siihen myös panostan. Se tarkoittaa kouluttautumista ja oman osaamisen kehittämistä jokapäiväisessä työssä.

Olen toiminut pitkään liikunta- ja hyvinvointialalla, kaikkiaan yli 16 vuotta. Nykyään teen liikunta-alan töitä ja hierontaa n. 50/50 suhteessa. Liikunta-alan kokemuksesta on myös valtava hyöty hieronnassa. Ymmärrän hierojana hyvin myös liikkuvan ihmisen ja urheilijan tarpeita sekä osaan antaa vinkit omatoimiseen lihashuoltoon ja lihaskuntoharjoitteluun.

Liikuntapalveluistani löydät lisää omalta välilehdeltään.

Kuva.jpg
 
Massage

HIERONTAPALVELUT

 

Hierontapalvelut

Voit varata ajan TÄSTÄ

Tavoitat minut myös numerosta 044 305 8248 tai sähköpostitse antti.luomaranta@outlook.com

HUOM! KESÄLLÄ 2021 TEEN HIERONTAA VAIN SATUNNAISESTI. KANNATTAA KYSELLÄ VAPAITA AIKOJA WHATSAPILLA!


HINNASTO

Hieronta 45min 38,-

Hieronta 60min 46,-

Hieronta 90min 62,-

Hieronta 120min 73,-

Kinesioteippaus 15,-

Maksutavat: käteinen, maksukortit sekä ePassi-hyvinvointi (mobiilimaksuna) ja Smartum-hierontaetu (mobiilimaksuna)

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Muussa tapauksessa käyttämättömästä varauksesta laskutetaan 50%.

Hieronnoistani

Hieronta on kokonaisvaltaista lihasten ja kehon huoltoa hoitotarkoituksessa. Se on pehmeisiin kudoksiin kohdistuvaa liikkuvaa painamista, joka tapahtuu erilaisten sivelyjen, hankausten, pusertelujen ja taputusten muodossa. Hallitsen niin klassisen kuin urheiluhieronnakin.


Olen kouluttautunut myös lihaskalvojen, eli faskian, käsittelyyn. Hoito tehdään tarkoitukseen suunnitelluilla teräksisillä "työkaluilla". Tämä saattaa kuullostaa kivuliaalta, mutta on itse asiassa hyvin miellyttävää. Lihasta voidaan käsitellä rentona, venytettynä tai kuormitettuna. Koulutusta olen hankkinut Jari Yliseltä (Faskia- ja venytyshieronnan kurssi) sekä Jani Parkkiselta (FMT Baldes). 

Olen aloittanut kuivaneulauksen opinnot. Tällä hetkellä olen suorittanut Basic 1 -tason, ja osaan neulottaa niska-hartiaseudun sekä yläraajat. Dry needling eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Nimensä mukaisesti kehon sisään ei injektoida mitään, vaan hoito perustuu pelkästään neulan aikaansaamaan vaikutukseen. Dry needling-hoidossa käsitellään pehmytkudoksessa sijaitsevia triggerpisteitä. Pinnallisempaa neuloitusta käytetään hoidettaessa esimerkiksi nivelalueen oireita ja heijastekivun alueita. Hoito stimuloi immuunijärjestelmää paikallisesti ja laukaisee kehon omia paranemisprosesseja. Käytän neuloja tilanteen ja tarpeen mukaan hoidoissani, asiakasta kuunnellen. Ilman asiakkaan suostumusta en neuloja käytä!

Olen perehtynyt myös triggerpistehoitoihin, mobilisoivaan hierontaan sekä nivelten liikkuvuuden edistämiseen, joka oli tutkintoni valinnainen osa. Minulla on koulutus myös kinesioteippaukseen (FMT Basic ja Performance).

Koska hierontaan?

 • Jos sinulla on lihasjännityksiä esimerkiksi staattisesta työstä tai kovasta harjoittelusta johtuen.

 • Jos lihaksesi tuntuvat tukkoisilta, eikä treeni oikein kulje. 

 • Hieronnalla voidaan hoitaa myös lihasperäistä päänsärkyä.

 • Jos olet stressaantunut ja kaipaat rentoutusta.

 • Hieronta palauttaa kovasta rasituksesta.

 • Hieronta auttaa virittämään kehon tärkeään urheilusuoritukseen.

 • Hieronnalla voidaan hoitaa side- ja arpikudosmuodostumia.

 • Hieronta toimii myös kivun lievittäjänä.

Milloin ei hierontaan?

Jos olet epävarma sopiiko hieronta sinulle, ota yhteyttä tai keskustele asiasta lääkärisi kanssa. Hieronta ei sovi esimerkiksi:

 • ihoinfektioiden tai ihotautien aikana.

 • kuumeisena.

 • alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena. 

IMG_20171121_143415.jpg
IMG_20171121_143436.jpg
IMG_20171121_143554.jpg
IMG_20171121_143608.jpg
IMG_20171121_143657.jpg

AJO-OHJEET HIERONTAAN.

Otan vastaan kotonani remontoudussa hierontatilassa. Osoitteeni on Könnintie 48. (Könnintien alusta 1,3km Ylistaroa kohti. Vihreä talomme on tien vasemmalla puolella.) Hoitotila sijaitsee ulkorakennuksen päädyssä, ja sinne on oma sisäänkäynti. 

HUOM! Hoitotilassa ei ole vessaa. Tarvittaessa voit käyttää asuinrakennuksemme wc-tiloja.