top of page

KAHVAKUULAKOULUTUS/ -OHJAAJAKOULUTUS

Lauantai - sunnuntai 4. - 5.8.2018. Klo 9:00 - 16:00.

Kahvakuula on yksi parhaimmista harjoitteluvälineistä. Ei kaiken kattava, mutta silti yksi parhaista. Kahvakuulaharjoittelu on toiminnallista harjoittelua, joka oikein toteutettuna kehittää mm. voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa. Koulutuksessa opetellaan käyttämään kahvakuulaa harjoitteluvälineenä sekä käydään läpi ohjaamista ja tunnin rakentamista. Turvalliset, mutta tehokkaat suoritustekniikat ja järkevän painoiset kahvakuulat tuovat tuloksia. 2kg kahvakuulan pyörittäminen pään ympäri tai jalkojen välissä ei kehitä ketään eikä mitään. Nosta oikein!!

Ohjaajakoulutukseen ovat tervetulleita kaikki kahvakuulaharjoittelusta kiinnostuneet. Kurssi antaa ison tietopaketin oman nostamisen ja harjoittelun kehittämiseksi. Kurssi antaa myös perusvalmiuksia ohjata kahvakuulaharjoituksia ryhmille ja yksilöohjauksessa. Oppiminen tapahtuu tekemällä ja hikoilemalla! Hyvää treeniä siis luvassa monta tuntia. Koulutus on kaksipäiväinen 7h + 7h/päivä

20170528_120102.jpg

Ensimmäinen päivä

Kahvakuulaharjoittelun taustaa ja kahvakuula harjoitteluvälineenä / Harjoitteluturvallisuus / Kahvakuulaharjoittelun perusteet ja perusnostot: heilautukset, rinnalle veto, vauhtipunnerrus, työntö, korkea veto ja tempaus / Esimerkkiharjoituksia / Helppoja lihaskuntoliikkeitä kahvakuulalla.

Ensimmäisenä päivänä opit kahvakuulaharjoittelun perustan!

20170528_103925.jpg

Toinen Päivä

Liikkeiden yhdistäminen ja esimerkkiharjoitteita / Kahden kahvakuulan tekniikoita / Liikkuvuus- ja lihashuoltoharjoitteita / Ohjatun tunnin rakentaminen / Haastavampia kahvakuulaliikkeitä / Ohjaajan työ ja ohjausharjoitteet / Heitot, temput ja räjähtävyysharjoittelu ulkona.

Toisena päivänä opit käyttämään kahvakuulaa monipuolisemmin ja eri käyttätarkoituksia palvellen.

Sportbull3.jpg

Kouluttaja

Antti Luomaranta, joka on kahvakuulaharjoittelun ja -ohjauksen pioneereja Etelä-Pohjanmaan alueella. Antti on pitänyt kahvakuula-ohjaajakoulutuksia jo vuodesta 2009 lähtien. Nykyään koulutukset pidetään oman "Sportbull-merkin" alla. Antti on kilpaillut myös kahvakuulaurheilussa, saaden kaksi SM-mitaliakin. Antti toimii myös muiden kilpanostajien valmentajana sekä kilpailuissa tuomarina.

face4.JPG

Hinta ja Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen sähköpostitse: antti.luomaranta@outlook.com. Saat paluuviestinä ohjeet varausmaksun maksamiseen. Varausmaksu on 50,00e. Loppuosa laskutetaa n. kaksi viikkoa ennen koulutusta. Loppuosa on 200,00e. Hinnat sisältävät alv 24%.

Varausmaksu palautetaan mikäli koulutuksta ei syystä tai toisesta järjestetä. Muussa tapauksessa maksun palautus ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.6.2018.

logot2m.png

Koulutuspaikka

Tilat ja välineet koulutukseen järjestyvät T2M-salin tiloista, Seinäjoen keskustasta. Osoite on Keskuskatu 15, 60100 Seinäjoki, kellarikerros.

IMG_6113.JPG

Koulutuksen suorittaneet

Sportbull kahvakuulakoulutuksen/ -ohjaajakoulutuksen on suorittanut yli 50 henkilöä, jotka toimivat ohjaajina ja kahvakuula-aktiiveina ympäri Suomen. Tähän joukkoon kannattaa kuulua! 

Sportbull kahvakuula-ohjaajakoulutuksen suorittaneet henkilöt. 

Kahvakuula-ohjaajakoulutus: Classes
bottom of page