kesätreenit.JPG

KESÄN KAHVAKUULATREENIT

Järjestän toukokuun alkupuolelta elokuun loppuun kahvakuulatreenejä Seinäjoella, Joupiskan kuntoradan ympäristössä. Kahvakuulaliikkeiden lisäksi teemme myös muuta treeniä kuten spurtteja, hyppyjä ja loikkia sekä monipuolista lihaskuntotreeniä Joupiskan mahdollisuuksia hyödyntäen. Harjoitukset sopivat kaikille reippaasta ulkoliikunnasta pitäville, niin vasta-alkajille kuin konkareillekin. Tule mukaan hyvään ja rentoon porukkaan ja vietä kesäsi treenaten!

 

Kenelle?

Kesätreenit sopivat kaikille reippaasta kahvakuula- ja ulkotreenistä kiinnostuneille! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Treeneissä käy naisia ja miehiä erilaisista liikuntataustoista. Tänne jokainen voi tulla!

Harjoituksiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kyseessä ei myöskään ole kurssi, joten mukaan voi tulla koska vaan!

Missä?

Harjoitukset järjestetään Seinäjoella, Joupiskan päällä olevan parkkipaikan läheisyydessä, kuntoradan maastoissa. Kokoontuminen parkkipaikan vieressä olevan pöydän luona.

Koska?

Treenataan seuraavan kerran sunnuntaina 1.8. klo 17.00 alkaen. Kahvakuulatreeniä ja vähän spurttailua myös alkuun.

Mitä mukaan?

Harjoituksiin tarvitset oman kahvakuulan. Kahvakuulaa myös heitellään, joten sen tulee olla rautaa tai terästä. Ota mukaan myös juotavaa sekä ohuet ja pitävät hanskat. (Ulkona kun ollaan, ykköstreenikamppeita ei kannata päälle laittaa)


(Kahvakuulan voi myös vuokrata. Varaa kuula hyvissä ajoin. Kuulan vuokrasta veloitetaan 5e/kerta)

Mitä maksaa?

Harjoitukset maksavat:

5e/krt

Maksutapoina ovat käteinen, kortti, SmartumPay (liikunta- ja kulttuurietu) ja ePassi (sportti). Smartum ja ePassi ainoastaan mobiilimaksuina!

Maksu suoritetaan aina ennen harjoituksen alkua, tule siis paikalle n. 10min ennen harjoituksen alkua.