top of page
kesätreenit.JPG

KESÄN KAHVAKUULATREENIT

Järjestän kesäisin kahvakuulatreenejä Seinäjoella. Treenaamme Jouppilanvuoren ja vanhan sairaanhoito-oppilaitoksen ympäristössä. Kahvakuulaliikkeiden lisäksi teemme myös muuta treeniä, kuten spurtteja, hyppyjä ja loikkia sekä monipuolista lihaskuntotreeniä kaikkia ulkoliikunnan mahdollisuuksia hyödyntäen. Harjoitukset sopivat kaikille reippaasta ulkoliikunnasta pitäville, niin vasta-alkajille kuin konkareillekin. Tule mukaan hyvään ja rentoon porukkaan ja vietä kesäsi treenaten! Olen ohjannut kesätreenejä ulkona vuodesta 2009 lähtien. 

Kiitos kesästä 2022! 


Syksyllä treenaamme satunnaisesti. Ilmoittelen treeneistä whatsapp-ryhmässä.

Laita minulle viestiä, jos haluat whatsapp-ryhmään mukaan! 

Kesätreenit: Services

Mitä?

Kesällä 2022 nostetaan kuulia! Harjoitusten keskiössä ovat kahvakuulanostot: heilautukset, rinnalle veto, työntö ja tempaus. Näitä liikkeitä täydennetään muilla kahvakuula- ja kehonpainoliikkeillä. Mukaan otetaan myös juoksuvetoja, hyppyjä ym. räjähtävyysharjoitteita sekä toiminnallisen harjoittelun piirteitä.

Kenelle?

Kesätreenit sopivat kaikille reippaasta kahvakuula- ja ulkotreeneistä kiinnostuneille! Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön. Treeneissä käy naisia ja miehiä erilaisista liikuntataustoista. Tänne jokainen voi tulla!

Missä?

Harjoitukset pidetään vanhan sairaanhoito-oppilaitoksen vieressä/takana, osoitteessa Koskenalantie 17.

Koska?

Kesän 2023 treenit alkavat toukokuun lopulla. Ilmoittelen treeneistä täällä toukokuun alkupuolella. Seuraa minua myös facebookissa: Tmi Antti Luomaranta sekä Instagramissa: antti_luomaranta.

Syksyllä treenaamme satunnaisesti. Ilmoittelen treeneistä whatsapp-ryhmässä.

Laita minulle viestiä, jos haluat whatsapp-ryhmään mukaan! 

Mukaan?

Harjoituksiin tarvitset oman kahvakuulan. Kahvakuulaa myös heitellään, joten sen tulee olla rautaa tai terästä. Ota mukaan myös juotavaa sekä ohuet ja pitävät hanskat. (Ulkona kun ollaan, ykköstreenikamppeita ei kannata päälle laittaa)


(Kahvakuulan voi myös vuokrata. Varaa kuula hyvissä ajoin. Kuulan vuokrasta veloitetaan 5e/kerta)

Maksu?

Hinta täsmentyy toukokuun 2023 alkupuolella.

Ilmoittautuminen?

Ilmoittautumisohjeet tulevat tälle sivulle toukokuun 2023 alkupuolella.

bottom of page