top of page
kesätreenit.JPG

KESÄN KAHVAKUULATREENIT

Järjestän kesäisin kahvakuulatreenejä Seinäjoella. Treenaamme Jouppilanvuoren ja vanhan sairaanhoito-oppilaitoksen ympäristössä. Kahvakuulaliikkeiden lisäksi teemme myös muuta treeniä, kuten spurtteja, hyppyjä ja loikkia sekä monipuolista lihaskuntotreeniä kaikkia ulkoliikunnan mahdollisuuksia hyödyntäen. Harjoitukset sopivat kaikille reippaasta ulkoliikunnasta pitäville, niin vasta-alkajille kuin konkareillekin. Tule mukaan hyvään ja rentoon porukkaan ja vietä kesäsi treenaten! Olen ohjannut kesätreenejä ulkona vuodesta 2009 lähtien. 

Kesän 2023 kokonaisuutena myydyt kesätreenipaketit ovat päättyneet. Loppukesällä ja syksyllä treenaamme satunnaisesti. Ilmoitan treeneistä whatsapp-ryhmän kautta. Laita viestiä, jos haluat wa-ryhmään mukaan. Laajemmin kesätreenien pariin palataan jälleen kesällä 2024.

Kesätreenit: Services

Mitä?

Harjoitusten keskiössä ovat kahvakuulanostot: heilautukset, rinnalle veto, työntö ja tempaus sekä näiden variaatiot. Näitä liikkeitä täydennetään muilla kahvakuula- ja kehonpainoliikkeillä. Mukaan otetaan myös juoksuvetoja, hyppyjä ym. räjähtävyysharjoitteita sekä toiminnallisen harjoittelun piirteitä. Pääroolissa kuitenkin joka treenissä on kahvakuula.

Yksittäisen harjoituksen kesto 60 - 90min. 

Kenelle?

Kesätreenit sopivat kaikille reippaista kahvakuula- ja ulkotreeneistä kiinnostuneille! Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön. Treeneissä käy naisia ja miehiä erilaisista liikuntataustoista. Tänne jokainen voi tulla omana itsenään.

Missä?

Harjoitukset pidetään vanhan sairaanhoito-oppilaitoksen vieressä/takana, osoitteessa Koskenalantie 17.

Koska?

Aikataulutetut vuoden 2023 kesätreenit ovat päättyneet. Loppukesällä ja alkusyksystä järjestän satunnaisia ulkotreenejä, joista tiedotan whatsapp-ryhmän kautta. Laita viestiä, jos haluat wa-ryhmään mukaan.

Mukaan?

Harjoituksiin tarvitset oman kahvakuulan. Kahvakuulaa myös heitellään, joten sen tulee olla rautaa tai terästä. Ota mukaan myös juotavaa sekä ohuet ja pitävät hanskat. (Ulkona kun ollaan, ykköstreenikamppeita ei kannata päälle laittaa)

Maksu?

Loppukesän ja alkusyksyn yksittäiset treenit maksavat 6e/krt. Maksutapoina: Tilisiirto, MobilePay, SmartumPay ja ePassin mobiilimaksu.

Ilmoittautuminen ja ehdot?

Yksittäisiin treeneihin ilmoittaudutaan whatsapp-ryhmän kautta.

bottom of page