KESÄN KAHVAKUULATREENIT

Järjestän toukokuun alkupuolelta syyskuulle kahvakuulatreenejä Seinäjoella, Joupiskan kuntoradan ympäristössä. Kahvakuulaliikkeiden lisäksi teemme myös muuta treeniä, kuten spurtteja ja hyppyjä sekä monipuolista lihaskuntotreeniä kuntoradan telineillä.


Treenit jatkuvat jälleen vuonna 2020. Aloitetaan huhtikuun puolen välin paikkeilla. Silloin käynnistyy kesätreenien 11. vuosi.

 

Kenelle?

Kesätreenit sopivat kaikille reippaasta kahvakuulatreenistä kiinnostuneille! Aikasempaa kokemusta ei tarvita. Harjoituksiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Saavu vain paikalle.


HUOM! Poikkeustilan vallitessa harjoituksiin otetaan maksimissaan 9 osallistujaa. Jokaisen on ilmoittauduttava sähköpostitse: antti.luomaranta@outlook.com tai whatsapilla: 044 305 8248

Missä?

Harjoitukset järjestetään Seinäjoella, Joupiskan päällä olevan parkkipaikan läheisyydessä, kuntoradan maastoissa. Kokoontuminen parkkipaikan vieressä olevan pöydän luona.

Koska?

Vallitsevasta tilanteesta johtuen treenit käynnistyvät jo huhtikuun puolen välin paikkeilla. Seuraa tämän sivun ilmoittelua ja facebookkia: Tmi Antti Luomaranta

Mitä mukaan?

Harjoituksiin tarvitset oman kahvakuulan. Kahvakuulaa myös heitellään, joten sen tulee olla rautaa tai terästä. Ota mukaan myös juotavaa sekä ohuet ja pitävät hanskat. (Ulkona kun ollaan, ykköstreenikamppeita ei kannata päälle laittaa)


(Kahvakuulan voi myös vuokrata. Varaa kuula hyvissä ajoin. Kuulan vuokrasta veloitetaan 5e/kerta)

Mitä maksaa?

Harjoitukset maksavat 7e/kerta, 30e/5kertaa tai 50e/10kertaa. Maksutapoina ovat käteinen, pankki-/luottokortti, smartum (setelit ja mobiilimaksu) sekä ePassi (mobiilimaksu).


Maksu suoritetaan AINA ennen harjoituksen alkua. Ole siis paikalla viimeistään 5min ennen harjoituksen alkua.

HUOM! Poikkeustilan vallitessa ainoastaan ennakkomaksu tilille sekä ePassi ja Smartum mobiilimaksu.

ANTTI LUOMARANTA - HIERONTA JA LIIKUNTAPALVELUT

044 305 8248

©2020 by Antti Luomaranta