kesätreenit.JPG

KESÄN KAHVAKUULATREENIT

Järjestän kesäisin kahvakuulatreenejä Seinäjoella, Joupiskan kuntoradan ympäristössä. Kahvakuulaliikkeiden lisäksi teemme myös muuta treeniä kuten spurtteja, hyppyjä ja loikkia sekä monipuolista lihaskuntotreeniä Joupiskan mahdollisuuksia hyödyntäen. Harjoitukset sopivat kaikille reippaasta ulkoliikunnasta pitäville, niin vasta-alkajille kuin konkareillekin. Tule mukaan hyvään ja rentoon porukkaan ja vietä kesäsi treenaten!

Seuraa ilmoittelua! Jotain mukavaa keksitään taas kesällä 2022.

 

Kenelle?

Kesätreenit sopivat kaikille reippaasta kahvakuula- ja ulkotreenistä kiinnostuneille! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Treeneissä käy naisia ja miehiä erilaisista liikuntataustoista. Tänne jokainen voi tulla!

Harjoituksiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kyseessä ei myöskään ole kurssi, joten mukaan voi tulla koska vaan!

Missä?

Harjoitukset järjestetään Seinäjoella, Joupiskan päällä olevan parkkipaikan läheisyydessä, kuntoradan maastoissa. Kokoontuminen parkkipaikan vieressä olevan pöydän luona.

Koska?

Tavataan taas touko-kesäkuun vaihteessa 2022.

Mitä mukaan?

Harjoituksiin tarvitset oman kahvakuulan. Kahvakuulaa myös heitellään, joten sen tulee olla rautaa tai terästä. Ota mukaan myös juotavaa sekä ohuet ja pitävät hanskat. (Ulkona kun ollaan, ykköstreenikamppeita ei kannata päälle laittaa)


(Kahvakuulan voi myös vuokrata. Varaa kuula hyvissä ajoin. Kuulan vuokrasta veloitetaan 5e/kerta)

Mitä maksaa?

Hinta täsmentyy, kunhan saan kesän 2022 treenisuunnitelman valmiiksi.

Maksutapoina ovat käteinen, kortti, SmartumPay (liikunta- ja kulttuurietu) ja ePassi (sportti). Smartum ja ePassi ainoastaan mobiilimaksuina!