top of page

KEVÄÄLLÄ 2023

Kuntonyrkkeilyn ja toiminnallisen harjoittelun kurssi

DSC09903_edited.jpg

Mitä ja kenelle?

Järjestän 14.1. - 29.4.2023 yhdessä Sonja Hietalan kanssa kuntonyrkkeilyn ja toiminnallisen harjoittelun yhdistelmäkurssin. Treenit aina lauantaisin klo 12.45. - 13.45. 

Kurssille ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin kokeneetkin harrastajat, miehet ja naiset. Kurssi ei edellytä kokemusta vastaavista lajeista, vaan sinulle opetetaan joka kerta kaikki tarvittava. 

Toiminnallisen harjoittelun osuudessa opit mm. kahvakuula- ja levytankotekniikoita, kehonpainoliikkeitä ja pääset laittamaan itsesi likoon! Kuntonyrkkeilyssä tutuksi tulevat mm. suorat lyönnit, koukut ja liikkuminen. Lyöntejä ei kohdisteta päähän, vaan treeniparin hanskoihin ja tyynyihin. Harjoittelemme myös jonkin verran potkuja. 

Käytännön asiat.

Kurssi järjestetään FIT Seinäjoen ryhmäliikuntasalissa (Kurssille osallistuminen ei edellytä FIT Seinäjoen asiakkuutta, eikä osallistujilta mene Fit Seinäjoelle mitään maksuja)

Treeneihin tarvitset mukaan sisäliikuntavarusteet, juomapullon ja hikipyyhkeen. Tarvittaessa voit lainata nyrkkeilyhanskat aina treenin ajaksi. 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: antti.luomaranta@outlook.com tai whatsapilla 044 305 8248. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 5.1.2023 klo 23.59.

Kurssi maksaa koko kevätkaudelta (16 kertaa) 120e. Maksutapoina: tilisiirto, SmartumPay, ePassi mobiilimaksu tai MobilePay. Laskun eräpäivä on 7.1.2023. Eräpäivään saakka osallistumisen voi kuluitta peruuttaa. Eräpäivän jälkeen osallistuminen on sitova, eikä asiakkaalta mahdollisesti väliin jääviä treenikertoja hyvitetä.

Sonja 2.jpg
Sonja.jpg

Ohjaajat

Minusta löydät riittävästi tietoa näiltä sivuilta, mutta tässä lyhyesti Sonja Hietalasta. Sonja on ohjannut liikuntaa vuodesta 2006 lähtien. Sonja on kouluttautunut laajasti toiminnalliseen harjoitteluun ja kuntonyrkkeilyyn liittyen. Liikunta-alan yrittäjyys on Sonjan päätyö.


Kurssin ohjaajilla "kokemus puhuu" ja oletkin turvallisissa ja osaavissa käsissä! 

Kevään 2023 kurssi: Classes
bottom of page