DSC00193.jpg

KUNTOON ANTIN KANSSA - HIERONTA JA LIIKUNTAPALVELUT

Rehdisti, luotettavasti ja vastuullisesti.

 

Taustani liikunta-alalla

Olen toiminut liikunta-alalla kaikkiaan yli 16 vuotta. Kokemusta siis löytyy! Olen ohjannut tuhansia ryhmäliikuntatunteja ja tehnyt toista tuhatta yksilöohjausta. Olen järjestänyt koulutuksia, tapahtumia ja leirejä. Olen myös itse kouluttautunut laajasti.

Tällä hetkellä ohjaan ryhmäliikuntaa useamman tunnin viikossa sekä valmennan urheilijoita ja kuntoilijoita. Iso osa työtäni on erilaisten harjoitusohjelmien laadinta. Kesäisin järjestän ulkoliikuntaa ja talvisin erilaisia pienryhmiä. Kahvakuula-ohjaajakoulutuksia pidän satunnaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä!

DSC09992_edited.jpg
 
DSC09898.jpg

LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO

Hinnat ovat esimerkkejä. Myös muunlaisia paketteja on saatavilla. HUOM! Hinnat eivät sisällä salien käyntimaksua.

Ota yhteyttä sähköpostitse: antti.luomaranta@outlook.com tai puhelimitse: 044 305 8248

Kuntosaliohjelman suunnittelu + ohjaus

125€

Hinta sisältää 1-, 2-, 3- tai 4-jakoisen kuntosaliohjelman yksilöllisen suunnittelun ja sen läpikäynnin kuntosalilla. Ohjaukset Seinäjoella: Liikuntakeskus FIT Seinäjoki tai Ilmajoella: Ilmajoki-Halli. Ohjelma voi olla myös kotitreeniin, painonnostoon, kyykkyyn, kehonpainotreeniin tms.

2. ohjelma -10%, 3. ohjelma -15% sekä 4. ja sitä seuraavat ohjelmat -20% ovh:sta.

Kuntosaliohjelman suunnittelu

80€

Hinta sisältää  1-, 2-, 3- tai 4-jakoisen kuntosaliohjelman yksilöllisen  suunnittelun. Ohjelma lähetetään joko sähköpostin tai valmennus-sovelluksen kautta. Vaihtoehto sopii sinulle, jos omaat jo jonkin verran kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Ohjelma voi olla myös kotitreeniin, painonnostoon, kyykkyyn, kehonpainotreeniin tms.

2. ohjelma -10%, 3. ohjelma -15% sekä 4. ja sitä seuraavat ohjelmat -20% ovh:sta.

Personal Training

220€/kk

Kuukausimaksu sisältää:
-kolme tapaamista / henkilökohtaisesti ohjattua harjoitusta
-1-, 2-, 3- tai 4-jakoisen kuntosaliohjelman suunnittelun kuukausittain
-jatkuvan tuen ja yhteydenpidon
Ohjaukset Seinäjoella: Liikuntakeskus FIT Seinäjoki tai Ilmajoella: Ilmajoki-Halli.

Yksittäinen harjoitus / Tekniikkatunti

60€ 60min tai 70€ 90min

Tunti suunnitellaan täysin toiveittesi mukaan. Esimerkiksi painonnoston, voimanoston- tai kahvakuulan tekniikat kuntoon, laiteopastus kuntosalilla tai esimerkiksi kyykkytekniikan tarkastus.

Juoksuohjelma, 8vk

59€

Yksilöllisesti suunniteltu kahdeksan viikon juoksuohjelma. Suunnittelen ohjelman kyselylomakkeen perusteella. Ohjelman jokainen viikko on erilainen, mutta ohjelma on silti yhtenäinen kokonaisuus. Sisältää myös alku- ja lopputestin.

 

VAHVIMMAT OSAAMISALUEENI

Levytankoharjoittelu

Levytanko on ehdottomasti oma suosikkiharjoitteluvälineeni. Kilpailen painonnostossa Masters-sarjoissa, kisoja takana n. 30. Olen vuosien 2017, 2018 ja 2019 SM 3. (M35) ja 2021 SM 1. (M40) sekä 2019 EM 7. 2019 (M35). Olen suorittanut myös painonnostoliiton ohjaajakoulutuksia. (PNOK 1 ja 2) Osaan opettaa sinulle painonnostoliikkeet, kyykyt, punnerrukset ja maastavedot. Tehdään ne turvallisesti ja progressiivisesti.

DSC00064_edited_edited.jpg
Weights

Kuntosali-/voimaharjoittelu

Kuntosali on oiva paikka kehittää voimaa ja lihasmassaa, kiinteytyä ja parantaa ryhtiä. Katsotaan sinulle tekniikat, toistomäärät ja painot kuntoon niin kehittyminen voi alkaa! Kuntosaliharjoittelusta minulla on yli 20 vuoden kokemus. Työkalupakissani on mm. kuntosaliohjaajan koulutus sekä Heikki Marinin Sport Performance 1 -koulutus.

Kahvakuulaharjoittelu

Tullaan osaamiseni ytimeen. Kahvakuulaharjoittelussa olen kouluttanut ohjaajia vuodesta 2009 lähtien. Kahvakuulaharjoituksia olen ohjannut todella paljon, eikä intoni ole laantunut! Kahvakuula on äärettömän monipuolinen harjoitteluväline. Olen kilpaillut toistakymmentä kertaa kahvakuulaurheilukilpailuissa, saavuttaen kaksi SM-mitaliakin. Olen kouluttautunut mm. Sergey Rudnevin (IKSFA) Martti Napparin (IUKL) ja Antti Nurmen (Spartan) opeissa.

DSC09931.jpg
faceen8.JPG

Kehonpainoharjoittelu

Kehonpainoharjoittelu on monipuolista liikkumista ja lihaskuntoharjoittelua, jota voi tehdä käytännössä missä tahansa. Jos tavoitteenasi on saada punnerruksesta suurin hyöty irti tai se ihka ensimmäinen leuanveto - olet oikean henkilön sivuilla. Voimme myös lisätä haastetta ja opetella käsilläseisontaa tai vaikka muscle up -liikettä. Olen kouluttautunut kehonpainoharjoittelun saralla mm. CompactFitin BWTC - koulutusohjelmassa.

Ryhmäliikunta

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2005 lähtien. Varovaisesti arvioiden olen ohjannut n. 8000 ryhmäliikuntatuntia. Lajikirjo on ollut hyvin laaja aina kehonhuollosta kamppailulajeihin.

Spinning Class
Karate Belt

Kamppailu- ja itsepuolustuslajit

Olen harrastanut kamppailu- ja itsepuolustuslajeja yli 16 vuotta ja ohjannutkin yli 13 vuotta. Minulla on mm. Krav Maga 1. dan musta vyö. Olen Krav Maga Network:n National Instructor, Defendo Alliance:n S.T.A.R. Instructor, Suomen Nyrkkeilyliitton I-taso Valmentaja. Olen kilpaillut nyrkkeilyssä ja potkunyrkkeilyssä. Nykyään kamppailulajien treenaamiseni on satunnaista. Vedän Krav Maga -treenejä ja väännään siinä sivussa itsekin mukana.