DSC00193.jpg

KUNTOON ANTIN KANSSA - HIERONTA JA LIIKUNTAPALVELUT

Rehdisti, luotettavasti ja vastuullisesti.

 

Taustani liikunta-alalla

Olen toiminut liikunta-alalla kaikkiaan yli 16 vuotta. Kokoaikaisesti pelkästään liikunta-alan yrittäjänä toimin kuusi vuotta, kunnes mukaan tuli myös hieronta. Kokemusta siis löytyy! Olen ohjannut tuhansia ryhmäliikuntatunteja ja tehnyt toista tuhatta yksilöohjausta. Olen järjestänyt koulutuksia, tapahtumia ja leirejä. Olen myös itse kouluttautunut laajasti.

Tällä hetkellä ohjaan ryhmäliikuntaa useamman tunnin viikossa sekä valmennan urheilijoita ja kuntoilijoita. Iso osa työtäni on erilaisten harjoitusohjelmien laadinta. Kesäisin järjestän ulkoliikuntaa ja talvisin erilaisia pienryhmiä. Kahvakuula-ohjaajakoulutuksia pidän satunnaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä!

 
DSC09898.jpg

LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO

Hinnat ovat esimerkkejä. Myös muunlaisia paketteja on saatavilla.

Kuntosaliohjelman suunnittelu + ohjaus

125€

Hinta sisältää 2- tai 3-jakoisen kuntosaliohjelman yksilöllisen suunnittelun ja sen läpikäynnin kuntosalilla sekä kuntosalin käyntimaksun. Ohjaukset Seinäjoella: Time2Move ja Liikuntakeskus FIT Seinäjoki tai Ilmajoella: Ilmajoki-Halli. Ohjelma voi olla myös kotitreeniin, painonnostoon, kyykkyyn, kehonpainotreeniin tms.

2. ohjelma -10%, 3. ohjelma -15% sekä 4. ja sitä seuraavat ohjelmat -20% ovh:sta.

Kuntosaliohjelman suunnittelu

65€

Hinta sisältää  2- tai 3-jakoisen kuntosaliohjelman yksilöllisen  suunnittelun. Ohjelma lähetetään joko sähköpostin tai valmennus-sovelluksen kautta. Vaihtoehto sopii sinulle, jos omaat jo jonkin verran kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Ohjelma voi olla myös kotitreeniin, painonnostoon, kyykkyyn, kehonpainotreeniin tms.

Personal Training

240€/kk

Kuukausimaksu sisältää:

-kolme tapaamista / henkilökohtaisesti ohjattua harjoitusta

-2- tai 3-jakoisen kuntosaliohjelman suunnittelun kuukausittain

-tapaamisten käyntimaksut

-jatkuvan tuen ja yhteydenpidon

Ohjaukset Seinäjoella: Time2Move ja Liikuntakeskus FIT Seinäjoki tai Ilmajoella: Ilmajoki-Halli.

2kk 230€/kk, 3kk 220€/kk 4kk (tai pidempi) 210€/kk

Yksittäinen harjoitus / Tekniikkatunti

75€

Tunti suunnitellaan täysin toiveittesi mukaan. Esimerkiksi painonnosto- tai kahvakuulatekniikat kuntoon, laiteopastus kuntosalilla tai kyykkytekniikan tarkastus.

Juoksuohjelma, 8vk

59€

Yksilöllisesti suunniteltu kahdeksan viikon juoksuohjelma. Suunnittelen ohjelman kyselylomakkeen perusteella. Ohjelman jokainen viikko on erilainen, mutta ohjelma on silti yhtenäinen kokonaisuus. Sisältää myös alku- ja lopputestin.

 

VAHVIMMAT OSAAMISALUEENI

Levytankoharjoittelu

Levytanko on ehdottomasti oma suosikkiharjoitteluvälineeni. Kilpailen painonnostossa Masters-sarjoissa, kisoja takana reilu 20. Olen vuoden 2017, 2018 ja 2019 SM-pronssimitalisti (M35) sekä EM 7. vuodelta 2019 (M35). Olen suorittanut myös painonnostoliiton ohjaajakoulutuksia. (PNOK 1 ja 2) Osaan opettaa sinulle painonnostoliikkeet, kyykyt, punnerrukset ja maastavedot. Tehdään ne turvallisesti ja progressiivisesti. Meillä on myös oma painonnoston treeniporukka, johon pääsee mukaan treenaamaan.

Kuntosali-/voimaharjoittelu

Kuntosali on oiva paikka kehittää voimaa ja lihasmassaa, kiinteytyä ja parantaa ryhtiä. Katsotaan sinulle tekniikat, toistomäärät ja painot kuntoon niin kehittyminen voi alkaa! Kuntosaliharjoittelusta minulla on yli 20 vuoden kokemus. Työkalupakissani on mm. kuntosaliohjaajan koulutus sekä Heikki Marinin Sport Performance 1 -koulutus.

Kahvakuulaharjoittelu

Tullaan osaamiseni ytimeen. Kahvakuulaharjoittelussa olen kouluttanut ohjaajia vuodesta 2009 lähtien. Kahvakuulaharjoituksia olen ohjannut todella paljon, eikä intoni ole laantunut! Kahvakuula on äärettömän monipuolinen harjoitteluväline. Olen kilpaillut toistakymmentä kertaa kahvakuulaurheilukilpailuissa, saavuttaen kaksi SM-mitaliakin. Olen kouluttautunut mm. Sergey Rudnevin (IKSFA) Martti Napparin (IUKL) ja Antti Nurmen (Spartan) opeissa.

Kehonpainoharjoittelu

Kehonpainoharjoittelu on monipuolista liikkumista ja lihaskuntoharjoittelua, jota voi tehdä käytännössä missä tahansa. Jos tavoitteenasi on saada punnerruksesta suurin hyöty irti tai se ihka ensimmäinen leuanveto - olet oikean henkilön sivuilla. Voimme myös lisätä haastetta ja opetella käsilläseisontaa tai vaikka muscle up -liikettä. Olen kouluttautunut kehonpainoharjoittelun saralla mm. CompactFitin BWTC - koulutusohjelmassa.

Ryhmäliikunta

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2005 lähtien. Varovaisesti arvioiden olen ohjannut n. 8000 ryhmäliikuntatuntia. Lajikirjo on ollut hyvin laaja aina kehonhuollosta kamppailulajeihin.

Kamppailu- ja itsepuolustuslajit

Olen harrastanut kamppailu- ja itsepuolustuslajeja yli 16 vuotta ja ohjannutkin yli 13 vuotta. Minulla on mm. Krav Maga 1. dan musta vyö. Olen Krav Maga Network: National Instructor, Defendo Alliance: S.T.A.R. Instructor, Suomen Nyrkkeilyliitto: I-taso Valmentaja. Olen kilpaillut nyrkkeilyssä ja potkunyrkkeilyssä. Nykyään kamppailulajien harrastamiseni ei ole enää niin aktiivista. Vedän harvakseltaan Krav Maga -treenejä ja saataampa vääntää itsekin mukana.

 

ANTTI LUOMARANTA - HIERONTA JA LIIKUNTAPALVELUT

044 305 8248

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

©2020 by Antti Luomaranta