top of page
DSC00193.jpg

KUNTOON ANTIN KANSSA - HIERONTA JA LIIKUNTAPALVELUT

Rehdisti, luotettavasti ja vastuullisesti.

Liikunta: Welcome

Taustani liikunta-alalla

Olen toiminut liikunta-alalla kaikkiaan yli 18 vuotta. Kokemusta siis löytyy! Olen ohjannut tuhansia ryhmäliikuntatunteja ja tehnyt toista tuhatta yksilöohjausta. Olen järjestänyt koulutuksia, tapahtumia ja leirejä. Olen myös itse kouluttautunut laajasti.

Oma harjoitteluni rakentuu tällä hetkellä pitkälti painonnoston ja crossfitin ympärille. 

Nykyisin ohjaan ryhmäliikuntaa useamman tunnin viikossa sekä valmennan urheilijoita ja kuntoilijoita. Iso osa työtäni on erilaisten harjoitusohjelmien laadinta. Kesäisin järjestän ulkoliikuntaa ja talvikaudella erilaisia pienryhmiä. Kahvakuula-ohjaajakoulutuksia pidän satunnaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä!

DSC09992_edited.jpg
Liikunta: About
DSC09898.jpg

LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO

Sivuilla näkyvät palvelut ovat esimerkkejä tarjoamistani liikunta-alan palveluista. Kokonaisuus muodostuu yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden perusteella.

Ota yhteyttä sähköpostitse: antti.luomaranta@outlook.com tai puhelimitse: 044 305 8248

Kuntosaliohjelman suunnittelu + ohjaus

125€

Hinta sisältää 1-, 2-, 3- tai 4-jakoisen kuntosaliohjelman yksilöllisen suunnittelun ja sen läpikäynnin kuntosalilla. Ohjaukset Seinäjoella: Liikuntakeskus FIT Seinäjoki tai Ilmajoella: Ilmajoki-Halli. Ohjelma voi olla myös kotitreeniin, painonnostoon, kyykkyyn, kehonpainotreeniin tms.

2. ohjelma -10%, 3. ohjelma -15% sekä 4. ja sitä seuraavat ohjelmat -20% ovh:sta.

Kuntosaliohjelman suunnittelu

80€

Hinta sisältää  1-, 2-, 3- tai 4-jakoisen kuntosaliohjelman yksilöllisen  suunnittelun. Ohjelma lähetetään joko sähköpostin tai valmennus-sovelluksen kautta. Vaihtoehto sopii sinulle, jos omaat jo jonkin verran kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Ohjelma voi olla myös kotitreeniin, painonnostoon, kyykkyyn, kehonpainotreeniin tms.

2. ohjelma -10%, 3. ohjelma -15% sekä 4. ja sitä seuraavat ohjelmat -20% ovh:sta.

Personal Training

220€/kk

Kuukausimaksu sisältää:
-kolme tapaamista / henkilökohtaisesti ohjattua harjoitusta
-1-, 2-, 3- tai 4-jakoisen kuntosaliohjelman suunnittelun kuukausittain
-jatkuvan tuen ja yhteydenpidon
Ohjaukset Seinäjoella: Liikuntakeskus FIT Seinäjoki tai Ilmajoella: Ilmajoki-Halli.

Yksittäinen harjoitus / Tekniikkatunti

60€ 60min tai 70€ 90min

Tunti suunnitellaan täysin toiveittesi mukaan. Esimerkiksi painonnoston, voimanoston- tai kahvakuulan tekniikat kuntoon, laiteopastus kuntosalilla tai esimerkiksi kyykkytekniikan tarkastus.

Liikunta: Classes

VAHVIMMAT OSAAMISALUEENI

Levytankoharjoittelu

Levytanko on ehdottomasti oma suosikkiharjoitteluvälineeni. Kilpailen painonnostossa ja voimanostossa Masters-sarjoissa, kisoja takana n. 35. Olen painonnostossa vuosien 2017, 2018 ja 2019 SM 3. (M35) ja 2021 SM 1. (M40) sekä 2019 EM 7. 2019 (M35). Olen suorittanut myös painonnostoliiton ohjaajakoulutuksia (PNOK 1 ja 2). Osaan opettaa sinulle painonnostoliikkeet, kyykyt, punnerrukset ja maastavedot. Tehdään ne turvallisesti ja progressiivisesti.

DSC00064_edited_edited.jpg
Weights

Kuntosali-/voimaharjoittelu

Kuntosali on oiva paikka kehittää voimaa ja lihasmassaa, kiinteytyä ja parantaa ryhtiä. Katsotaan sinulle tekniikat, toistomäärät ja painot kuntoon niin kehittyminen voi alkaa! Kuntosaliharjoittelusta minulla on yli 20 vuoden kokemus. Työkalupakissani on mm. kuntosaliohjaajan koulutus sekä Heikki Marinin Sport Performance 1 -koulutus.

Kahvakuulaharjoittelu

Tullaan osaamiseni ytimeen. Kahvakuulaharjoittelussa olen kouluttanut ohjaajia vuodesta 2009 lähtien. Kahvakuulaharjoituksia olen ohjannut todella paljon, eikä intoni ole laantunut! Kahvakuula on äärettömän monipuolinen harjoitteluväline. Olen kilpaillut toistakymmentä kertaa kahvakuulaurheilukilpailuissa, saavuttaen kaksi SM-mitaliakin. Olen kouluttautunut mm. Sergey Rudnevin (IKSFA) Martti Napparin (IUKL) ja Antti Nurmen (Spartan) opeissa.

DSC09931.jpg
faceen8.JPG

Kehonpainoharjoittelu

Kehonpainoharjoittelu on monipuolista liikkumista ja lihaskuntoharjoittelua, jota voi tehdä käytännössä missä tahansa. Jos tavoitteenasi on saada punnerruksesta suurin hyöty irti tai se ihka ensimmäinen leuanveto - olet oikean henkilön sivuilla. Voimme myös lisätä haastetta ja opetella käsilläseisontaa tai vaikka muscle up -liikettä. Olen kouluttautunut kehonpainoharjoittelun saralla mm. CompactFitin BWTC - koulutusohjelmassa.

Ryhmäliikunta

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2005 lähtien. Varovaisesti arvioiden olen ohjannut n. 8000 ryhmäliikuntatuntia. Lajikirjo on ollut hyvin laaja aina kehonhuollosta kamppailulajeihin.

Spinning Class
Karate Belt

Kamppailu- ja itsepuolustuslajit

Olen harrastanut kamppailu- ja itsepuolustuslajeja n. 20 vuotta ja ohjannutkin yli 15 vuotta. Minulla on mm. Krav Maga 1. dan musta vyö. Olen Krav Maga Network:n National Instructor, Defendo Alliance:n S.T.A.R. Instructor, Suomen Nyrkkeilyliitton I-taso Valmentaja. Olen kilpaillut nyrkkeilyssä ja potkunyrkkeilyssä. Nykyään kamppailulajien treenaamiseni on enemmän satunnaista. Vedän Krav Maga ja kuntonyrkkeilytreenejä, joissa nyrkkeilen ja väännään siinä sivussa itsekin mukana.

Liikunta: Services
bottom of page