SYKSYLLÄ 2022

Toiminnallisen harjoittelun ja kuntonyrkkeilyn yhdistelmäkurssi

DSC09903_edited.jpg

Mitä ja kenelle?

Järjestän 20.8. - 3.12.2022 yhdessä Sonja Hietalan kanssa toiminnallisen harjoittelun ja kuntonyrkkeilyn yhdistelmäkurssin. Treenit aina lauantaisin klo 12.45. - 13.45. 

Kurssille ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin kokeneetkin harrastajat, miehet ja naiset. Kurssi ei edellytä kokemusta vastaavista lajeista, vaan sinulle opetetaan joka kerta kaikki tarvittava. 

Toiminnallisen harjoittelun osuudessa opit mm. kahvakuula- ja levytankotekniikoita, kehonpainoliikkeitä ja pääset laittamaan itsesi likoon! Kuntonyrkkeilyssä tutuksi tulevat mm. suorat lyönnit, koukut ja liikkuminen. Lyöntejä ei kohdisteta päähän, vaan treeniparin hanskoihin ja tyynyihin. 

Vielä lauantaina 27.8.2022 ehdit ryhmään mukaan. Kolme paikkaa vielä vapaana! 

Käytännön asiat.

Kurssi järjestetään FIT Seinäjoen ryhmäliikuntasalissa (Kurssille osallistuminen ei edellytä FIT Seinäjoen asiakkuutta)

Treeneihin tarvitset mukaan sisäliikuntavarusteet, juomapullon ja hikipyyhkeen. Tarvittaessa voit lainata nyrkkeilyhanskat aina treenin ajaksi. 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: antti.luomaranta@outlook.com tai whatsapilla 044 305 8248. 

Kurssi maksaa koko syyskaudelta (16 kertaa) 100e ja se maksetaan laskulla. Laskun eräpäivä on 15.8.2022. Eräpäivään saakka osallistumisen voi kuluitta peruuttaa. Eräpäivän jälkeen osallistuminen on sitova, eikä asiakkaalta mahdollisesti väliin jääviä kertoa hyvitetä.

Sonja 2.jpg
Sonja.jpg

Ohjaajat

Minusta löydät riittävästi tietoa näiltä sivuilta, mutta tässä lyhyesti Sonja Hietalasta. Sonja on ohjannut liikuntaa vuodesta 2006 lähtien. Sonja on kouluttautunut laajasti toiminnalliseen harjoitteluun ja kuntonyrkkeilyyn liittyen. Liikunta-alan yrittäjyys on Sonjan päätyö.


Kurssin ohjaajilla "kokemus puhuu" ja oletkin turvallisissa ja osaavissa käsissä!