top of page

SYKSYN 2020 TREENIRYHMÄ

Haluatko liikkua hyvässä porukassa? Sujuuko treeni paremmin ulkona kuin sisällä? Junnaatko samaa treeniä ja samoja lenkkejä uudelleen ja uudelleen? Olisiko lihaskunnossa parantamisen varaa?

Jos vastasit kyllä, on tämä ryhmä sinun valintasi! Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla valmiiksi kovassa kunnossa.

Ryhmä kokoontuu syyskuun alusta marraskuun loppuun saakka aina sunnuntaisin Joupiskalla. Tämän lisäksi saat ohjeet kahteen omatoimiseen lenkkiin/viikko sekä yhteen kotona tehtävään lihaskuntoharjoitukseen/viikko. Ryhmän kautta treenejä tulee siis neljä/viikko, etkä tarvitse mitään muuta tämän lisäksi! Yhteiset treenit ja omatoimiset lenkit ovat aina erilaisia ja lihaskunto-ohjelma vaihtuu kuukausittain.

Harjoitukset eivät ole "sillisalaattia", vaan etenemme suunnitelmallisesti ja kehitämme eri fyysisiä ominaisuuksia noin neljän viikon jaksoissa. 

Ryhmään liittyvä tiedotus ja keskustelut hoidetaan whatsapp-ryhmän avulla.

Syksyn treeniryhmä: Services
Running Shoes

Tarkemmat tiedot

Aloitetaan treenit Joupiskalla sunnuntaina 6.9. klo 17.00. Viimeinen tapaaminen on 29.11. Yhteisiä treenejä tulee kaikkiaan 13kpl. Yhteiset treenit ovat aina ulkona, säällä kuin säällä! 

Syyskuussa yhteiset treenit klo 17.00 (4x)

Lokakuussa yhteiset treenit klo 16.00 (4x)

Marraskuussa yhteiset treenit klo 10.00 (5x)

HUOM! Aikataulu on alustava.  Ryhmän kesken voidaan sopia myös toisin. Myös mulla saattaa tulla joskus este sunnuntaille. Silloin treenit ovat lauantaina.

Yhteisissä treeneissä treenataan kahvakuulalla, Joupiskan liikuntamahdollisuuksia hyödyntäen sekä lenkkeillen mäessä, tasamaalla ja portaissa niin kovaa kuin hitaastikin edeten. 

Omatoimisiin lenkkeihin saat ohjeet excel-taulukossa. Lihaskuntoharjoituksen ohjeet saat myös excel-taulukossa ja lisäksi osaan liikkeistä on myös video-ohjeet.

Hinta: 60e/kk = 180e/koko syksy. Maksu tilisiirrolla kuukausittain etukäteen.

Ryhmä toteutuu, jos vähintään 6 ilmoittautuu mukaan. Enintään mukaan otetaan 12 osallistujaa.

Ilmoittautuminen 31.8. mennessä: antti.luomaranta@outlook.com. Ilmoittautuessasi sitoudut olemaan mukana koko kolmen kuukauden ajan.

bottom of page