top of page

VALMIIT TREENIOHJELMAT

Tältä sivulta löydät valmiita treeniohjelmia. Tilaa ohjelma sähköpostitse: antti.luomaranta@outlook.com. Saat paluuviestinä laskun, jonka maksamisen jälkeen lähetän sinulle treeniohjelman sähköpostitse.

HUOM! Näihin ohjelmiin ei sisälly ohjausta eikä yksilöllistä suunnittelua. Niitä voit tiedustella minulta sähköpostitse tai puhelimitse.

Voimanosto-ohjelma 8 viikkoa, 45,00e

Jos kyykky, penkkipunnerrus ja maastaveto on sun juttu, tilaa tämä. Tässä ohjelmassa teet kolme tai neljä harjoitusta viikossa. Ohjelma huipentuu lopputesteihin, ja toivottavasti uusiin ennätyksiin, kahdeksannen viikon viimeisessä treenissä! Ohjelma sisältää kaikki mitä tarvitset: Pääliikkeet: sarjat, toistot ja sarjapainojen prosentit maksimista. Apuliikkeet: sarjat, toistot sekä kuorman/haastavuuden kuvaus RIR-asteikolla. Mukana myös erikoistekniikoita. Ohjelma toimitetaan pdf-dokumenttina.

DSC09854-2.jpg

Voimanosto-ohjelma 12 viikkoa, 55,00e

Tämä ohjelma toimii sekä itsenäisenä ohjelmana että jatkona yllä olevalle 8 viikon voimanosto-ohjelmalle. Ohjelma sisältää kolme neljän viikon jaksoa, joiden jälkeen testaat itsesi! Sisältö on muuten sama, kuin 8 viikon ohjelmassa.

Lifting Barbell_edited.jpg

Painonnosto-ohjelma 8 viikkoa, 45,00e

Tässä ohjelmassa teet neljä painonnostotreeniä viikossa. Pääpaino on painonnostoliikkeissä, mutta mukana on muutamia yleisiä voima- / lihaskuntoliikkeitä, jotka tukevat painonnostoa. Ohjelman kesto on 8 viikkoa. Ohjelmassa on liikkeet, toistomäärät sekä sarjapainojen prosentit maksimista. Ohjelma edellyttää kokemusta painonnostosta. Ohjelma toimitetaan pdf-dokumenttina.

DSC00017.jpg

2-jakoinen kuntosaliohjelma 25,00e

Tässä ohjelmassa teet kaksi kuntosalitreeniä viikossa. Yksittäisen harjoituksen kesto on 60 - 75min. Ohjelma on yksinkertainen ja ensiaskel tavoitteelliseen treenaamiseen. Ohjelman tilaaminen edellyttää vähäistä kokemusta kuntosalilta. Ohjelma sisältää sarja- ja toistomäärät, kuvauksen painosta/vastuksesta sekä sanallisen ohjeistuksen. Osaan liikkeistä on myös kuvalliset ohjeet. Ohjelma toimitetaan pdf-dokumenttina.

Modern Gym

3-jakoinen kuntosaliohjelma 35,00e

Ohjelma toimii sekä kokeneemman treenajan ensivalintana tai jatkona 2-jakoiselle kuntosaliohjelmalle. Yksittäisen harjoituksen kesto n. 90min. Ohjelman tilaaminen edellyttää kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Ohjelma sisältää sarja- ja toistomäärät. Kuvauksen painosta/vastuksesta sekä sanallisen ohjeistuksen. Osassa liikkeistä on mukana myös YouTube-linkki. Ohjelma toimitetaan pdf-dokumenttina.

Barbells

Kehonpainotreenit, 10e/ohjelma

Saatavilla on kolme, minimaalisilla välineillä tehtävää, kehonpainotreeniä. Näitä harjoituksia pystyt tekemään olohuoneen lattialla, kesämökillä tai vaikka hotellihuoneessa. Nämä harjoitukset sopivat jokaisen liikuntaviikkoon.


Ohjeet toimitetaan pdf-dokumenttina sekä piilotettuina YouTube-videoina. Videoiden avulla kuka tahansa pystyy ottamaan treenit haltuun. Jokaiseen ohjelmaan on oma pdf-dokumenttinsa ja videonsa.

1. ohjelma: Jalkojen ja keskikropan voimaa ja hallintaa painottava helppo harjoitusohjelma.

2. ohjelma: Jalkojen ja keskikropan voimaa ja hallintaa painottava harjoitusohjelma, joka on pykälän verran edellistä haastavampi.

3. ohjelma: Koko kropan voima-ohjelma, jossa on myös jonkun verran haastetta. Kestoltaan hieman edellisiä pidempi. 

Girl Doing Push-Ups
Treeniohjelmat: Services
bottom of page