VALMIIT TREENIOHJELMAT

Tältä sivulta löydät valmiita treeniohjelmia. Tilaa ohjelma sähköpostitse: antti.luomaranta@outlook.com. Saat paluuviestinä laskun, jonka maksamisen jälkeen lähetän sinulle treeniohjelman sähköpostitse. Treeniohjelma toimitetaan pdf-tiedostona.

Näihin ohjelmiin ei sisälly ohjausta eikä yksilöllistä suunnittelua. Niitä voit tiedustella minulta sähköpostitse tai puhelimitse.

Juoksuohjelma, kahdeksan viikkoa 29,00e

Tällä ohjelmalla juoksukunto kehittyy takuulla. Tämä ohjelma on monen juoksijan toimesta testattu ja toimivaksi havaittu. Lenkit eivät ole tylsää puurtamista, vaan monipuolisia, vaihtelevia ja mielekkäitä. Ohjelmassa teet (oman valinnan mukaan) kolme tai neljä juoksutreeniä viikossa. Ohjeet ovat sellaiset, että ne sopivat hyvin erilaisista juoksutaustoista tuleville, aloittelijoista juoksutossua jo enemmän kuluttaneille.

2-jakoinen kuntosaliohjelma 29,00e

Tässä ohjelmassa teet kaksi kuntosalitreeniä viikossa. Yksittäisen harjoituksen kesto on 60 - 75min. Ohjelman tilaaminen edellyttää, että yleisimmät kuntosalilaitteet ja käsipainoliikkeet ovat sinulle tuttuja.
Ohjelma sisältää sarja- ja toistomäärät, kuvauksen painosta/vastuksesta, sanallisen ohjeistuksen, liikkeen alku- ja loppukuvan sekä lihaskartan työtä tekevistä lihaksista.

3 x 3-jakoinen kuntosaliohjelma 99,00e

Tämä ohjelma on kokeneen treenaajan valinta! Teet kolme harjoitusta viikossa, jotka tähtäävät erityisesti kyykyn, maastavedon, leuanvedon ja penkkipunnerruksen maksimituloksen parantamiseen. Ohjelman aikana teet kolme kuuden viikon harjoitussykliä. Saat siis kolme erilaista 3-jakoista ohjelmaa, joilla jokaisella treenaat kuusi viikkoa.  Yksittäisen harjoituksen kesto on 90 - 120min. Tämä harjoitusohjelma toimitetaan excel-muodossa ja se sisältää  liikkeet, sarjamäärät, toistomäärät, palautusajat sekä kuvauksen painosta (usein %:a maksimista).

Kyykkyohjelma, kuusi viikkoa 19,00e

Tässä ohjelmassa teet kolme kyykkyharjoitusta viikossa. Jokaisessa harjoituksessa on kolme eri liikettä. Yksittäisen harjoituskerran kesto on n. 45-60min. Tähän ohjelmaan voit lisätä muuta liikuntaa mielenkiintosi ja tavoitteidesi mukaan. Ohjelman tilaaminen edellyttää, että tiedät oman kyykkytulosennätyksen (tai osaat arvioida sen riittävän lähelle) ja osaat turvallisen taka- ja etukyykyn tekniikan.
Ohjelma sisältää sarja- ja toistomäärät, kuvauksen painosta (%:a maksimista), sanallisen ohjeistuksen, liikeen alku- ja loppukuvan sekä lihaskartan työtä tekevistä lihaksista.

Maastaveto-ohjelma, kuusi viikkoa 19,00e

Tässä ohjelmassa teet kolme maastavetoharjoitusta viikossa. Jokaisessa harjoituksessa on kolme eri liikettä. Yksittäisen harjoituskerran kesto on n. 45-60min. Tähän ohjelmaan voit lisätä muuta liikuntaa mielenkiintosi ja tavoitteidesi mukaan. Ohjelman tilaaminen edellyttää, että tiedät oman maastavetosi tulosennätyksen (tai osaat arvioida sen riittävän lähelle) ja osaat turvallisen maastavedon tekniikan.
Ohjelma sisältää sarja- ja toistomäärät, kuvauksen painosta (%:a maksimista), sanallisen ohjeistuksen, liikeen alku- ja loppukuvan sekä lihaskartan työtä tekevistä lihaksista.

 

ANTTI LUOMARANTA - HIERONTA JA LIIKUNTAPALVELUT

044 305 8248

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

©2020 by Antti Luomaranta