VALMIIT TREENIOHJELMAT

Tältä sivulta löydät valmiita treeniohjelmia. Tilaa ohjelma sähköpostitse: antti.luomaranta@outlook.com. Saat paluuviestinä laskun, jonka maksamisen jälkeen lähetän sinulle treeniohjelman sähköpostitse. Treeniohjelma toimitetaan pdf-tiedostona.

Näihin ohjelmiin ei sisälly ohjausta eikä yksilöllistä suunnittelua. Niitä voit tiedustella minulta sähköpostitse tai puhelimitse.

"Korona-treenit" 7,00e/viikko

Vallitseva tilanne pakottaa jokaisen miettimään treenaamistaan uudella tavalla. Tämä ei tarkoita, että harjoittelun pitäisi olla vain puuhastelua!


Mikäli haluat pitää lihaskunnostasi huolta, kehittää erityisesti keskivartalon voimaa ja hallintaa sekä aerobista kuntoa, on tämä sinun valintasi! Saat viikottain harjoitusohjelman joka rakentuu lenkkeilyn ja kotona tehtävän lihaskuntoharjoittelun ympärille. Lihaskuntotreenit tehdään minimaalisilla välineillä. Osaan liikkeistä saat ohjeet myös videoina. Ei minimisitoutumisaikaa. Tee harjoituksista osa tai vaikka kaikki! 

Tule mukaan: antti.luomaranta@outlook.com

2-jakoinen kuntosaliohjelma 29,00e

Tässä ohjelmassa teet kaksi kuntosalitreeniä viikossa. Yksittäisen harjoituksen kesto on 60 - 75min. Ohjelman tilaaminen edellyttää, että yleisimmät kuntosalilaitteet ja käsipainoliikkeet ovat sinulle tuttuja.
Ohjelma sisältää sarja- ja toistomäärät, kuvauksen painosta/vastuksesta, sanallisen ohjeistuksen, liikkeen alku- ja loppukuvan sekä lihaskartan työtä tekevistä lihaksista.

Kyykkyohjelma, kuusi viikkoa 19,00e

Tässä ohjelmassa teet kolme kyykkyharjoitusta viikossa. Jokaisessa harjoituksessa on kolme eri liikettä. Yksittäisen harjoituskerran kesto on n. 45-60min. Tähän ohjelmaan voit lisätä muuta liikuntaa mielenkiintosi ja tavoitteidesi mukaan. Ohjelman tilaaminen edellyttää, että tiedät oman kyykkytulosennätyksen (tai osaat arvioida sen riittävän lähelle) ja osaat turvallisen taka- ja etukyykyn tekniikan.
Ohjelma sisältää sarja- ja toistomäärät, kuvauksen painosta (%:a maksimista), sanallisen ohjeistuksen, liikeen alku- ja loppukuvan sekä lihaskartan työtä tekevistä lihaksista.

Maastaveto-ohjelma, kuusi viikko 19,00e

Tässä ohjelmassa teet kolme maastavetoharjoitusta viikossa. Jokaisessa harjoituksessa on kolme eri liikettä. Yksittäisen harjoituskerran kesto on n. 45-60min. Tähän ohjelmaan voit lisätä muuta liikuntaa mielenkiintosi ja tavoitteidesi mukaan. Ohjelman tilaaminen edellyttää, että tiedät oman maastavetosi tulosennätyksen (tai osaat arvioida sen riittävän lähelle) ja osaat turvallisen maastavedon tekniikan.
Ohjelma sisältää sarja- ja toistomäärät, kuvauksen painosta (%:a maksimista), sanallisen ohjeistuksen, liikeen alku- ja loppukuvan sekä lihaskartan työtä tekevistä lihaksista.

 

ANTTI LUOMARANTA - HIERONTA JA LIIKUNTAPALVELUT

044 305 8248

©2020 by Antti Luomaranta