VALMIIT TREENIOHJELMAT

Tältä sivulta löydät valmiita treeniohjelmia. Tilaa ohjelma sähköpostitse: antti.luomaranta@outlook.com. Saat paluuviestinä laskun, jonka maksamisen jälkeen lähetän sinulle treeniohjelman sähköpostitse. Treeniohjelman muoto on joko excel- tai word-dokumentti.

Näihin ohjelmiin ei sisälly ohjausta eikä yksilöllistä suunnittelua. Niitä voit tiedustella minulta sähköpostitse tai puhelimitse.

2-jakoinen kuntosaliohjelma 29,00e

Tässä ohjelmassa teet vähintään kaksi kuntosalitreeniä viikossa. Yksittäisen harjoituksen kesto on n. 60 - 75min. Ohjelman tilaaminen edellyttää, että yleisimmät kuntosalilaitteet ja käsipainoliikkeet ovat sinulle tuttuja. Osaan liikkeistä on lisäohjeeksi YouTube-videolinkki.

Kyykkyohjelma, kuusi viikkoa 19,00e

Tässä ohjelmassa teet kolme kyykkyharjoitusta viikossa. Jokaisessa harjoituksessa on kolme eri liikettä. Yksittäisen harjoituskerran kesto on n. 45-60min. Tähän ohjelmaan voit lisätä muuta liikuntaa mielenkiintosi ja tavoitteidesi mukaan. Ohjelman tilaaminen edellyttää, että tiedät oman kyykkytulosennätyksen (tai osaat arvioida sen riittävän lähelle) ja osaat turvallisen taka- ja etukyykyn tekniikan.

 

ANTTI LUOMARANTA - HIERONTA JA LIIKUNTAPALVELUT

044 305 8248

©2019 by Antti Luomaranta