VALMIIT TREENIOHJELMAT

Tältä sivulta löydät valmiita treeniohjelmia. Tilaa ohjelma sähköpostitse: antti.luomaranta@outlook.com. Saat paluuviestinä laskun, jonka maksamisen jälkeen lähetän sinulle treeniohjelman sähköpostitse.

Näihin ohjelmiin ei sisälly ohjausta eikä yksilöllistä suunnittelua. Niitä voit tiedustella minulta sähköpostitse tai puhelimitse.

Kehonpainotreenit, 10e/ohjelma

Saatavilla on kolme, kotona minimaalisilla välineillä tehtävää, kehonpainotreeniä. Nämä harjoitukset sopivat jokaisen liikuntaviikkoon. Treenit sisältävät harjoitteita koko kropalle. Ohjeet tulevat Excel-taulukossa sekä YouTube-videossa. Videon ansiosta kuka tahansa pystyy ottamaan treenit haltuun. Jokaiseen kolmeen ohjelmaan on oma videonsa.

Girl Doing Push-Ups

Juoksuohjelma, kahdeksan viikkoa 29,00e

Tällä ohjelmalla juoksukunto kehittyy takuulla. Tämä ohjelma on monen juoksijan toimesta testattu ja toimivaksi havaittu. Lenkit eivät ole tylsää puurtamista, vaan monipuolisia, vaihtelevia ja mielekkäitä. Ohjelmassa teet (oman valinnan mukaan) kolme tai neljä juoksutreeniä viikossa. Ohjeet ovat sellaiset, että ne sopivat hyvin erilaisista juoksutaustoista tuleville, aloittelijoista juoksutossua jo enemmän kuluttaneille. Ohjeet tulevat Excel-taulukossa.

Running%20Shoes_edited.png

2-jakoinen kuntosaliohjelma 35,00e

Tässä ohjelmassa teet kaksi kuntosalitreeniä viikossa. Yksittäisen harjoituksen kesto on 60 - 75min. Ohjelman tilaaminen edellyttää, että yleisimmät kuntosalilaitteet ja käsipainoliikkeet ovat sinulle tuttuja.
Ohjelma sisältää sarja- ja toistomäärät, kuvauksen painosta/vastuksesta sekä sanallisen ohjeistuksen. Ohjeet tulevat Excel-taulukossa.

Modern Gym

Voimanosto-ohjelma 8 viikkoa, 45,00e

Jos kyykky, penkkipunnerrus ja maastaveto on sun juttu, tilaa tämä. Tässä ohjelmassa teet kolme tai neljä harjoitusta viikossa. Ohjelma huipentuu lopputesteihin, ja toivottavasti uusiin ennätyksiin, kahdeksannen viikon viimeisessä treenissä! Ohjelma sisältää kaikki mitä tarvitset: Pääliikkeet: sarjat, toistot ja sarjapainojen prosentit maksimista. Apuliikkeet: sarjat, toistot sekä kuorman/haastavuuden kuvaus RIR-asteikolla. Mukana myös erikoistekniikoita. Ohjelma toimitetaan Word-dokumenttina.

DSC09854-2.jpg