VALMIIT TREENIOHJELMAT

Tältä sivulta löydät valmiita treeniohjelmia. Tilaa ohjelma sähköpostitse: antti.luomaranta@outlook.com. Saat paluuviestinä laskun, jonka maksamisen jälkeen lähetän sinulle treeniohjelman sähköpostitse. Treeniohjelma toimitetaan pdf-tiedostona.

Näihin ohjelmiin ei sisälly ohjausta eikä yksilöllistä suunnittelua. Niitä voit tiedustella minulta sähköpostitse tai puhelimitse.

Kesän 2020 juoksuryhmä

Kesän 2020 juoksuryhmä aloittaa harjoittelun 1.6. Harjoittelet omatoimisesti kirjallisilla ohjeilla joko kolme tai neljä kertaa viikossa. Viikon treenit lähetetään dropboxin kautta aina edeltävän viikon sunnuntaina. Harjoitukset on kuvailtu sanallisesti, sykerajoja emme käytä. Hinta: 4e/viikko. Mukaan voit tulla koska vaan ja myös pois voit jäädä koska vaan. Harjoitukset tulevat olemaan nousujohteisia, joten kesäkuun aikana kannattaa mukaan lähteä.

2-jakoinen kuntosaliohjelma 29,00e

Tässä ohjelmassa teet kaksi kuntosalitreeniä viikossa. Yksittäisen harjoituksen kesto on 60 - 75min. Ohjelman tilaaminen edellyttää, että yleisimmät kuntosalilaitteet ja käsipainoliikkeet ovat sinulle tuttuja.
Ohjelma sisältää sarja- ja toistomäärät, kuvauksen painosta/vastuksesta, sanallisen ohjeistuksen, liikkeen alku- ja loppukuvan sekä lihaskartan työtä tekevistä lihaksista.

Kyykkyohjelma, kuusi viikkoa 19,00e

Tässä ohjelmassa teet kolme kyykkyharjoitusta viikossa. Jokaisessa harjoituksessa on kolme eri liikettä. Yksittäisen harjoituskerran kesto on n. 45-60min. Tähän ohjelmaan voit lisätä muuta liikuntaa mielenkiintosi ja tavoitteidesi mukaan. Ohjelman tilaaminen edellyttää, että tiedät oman kyykkytulosennätyksen (tai osaat arvioida sen riittävän lähelle) ja osaat turvallisen taka- ja etukyykyn tekniikan.
Ohjelma sisältää sarja- ja toistomäärät, kuvauksen painosta (%:a maksimista), sanallisen ohjeistuksen, liikeen alku- ja loppukuvan sekä lihaskartan työtä tekevistä lihaksista.

Maastaveto-ohjelma, kuusi viikkoa 19,00e

Tässä ohjelmassa teet kolme maastavetoharjoitusta viikossa. Jokaisessa harjoituksessa on kolme eri liikettä. Yksittäisen harjoituskerran kesto on n. 45-60min. Tähän ohjelmaan voit lisätä muuta liikuntaa mielenkiintosi ja tavoitteidesi mukaan. Ohjelman tilaaminen edellyttää, että tiedät oman maastavetosi tulosennätyksen (tai osaat arvioida sen riittävän lähelle) ja osaat turvallisen maastavedon tekniikan.
Ohjelma sisältää sarja- ja toistomäärät, kuvauksen painosta (%:a maksimista), sanallisen ohjeistuksen, liikeen alku- ja loppukuvan sekä lihaskartan työtä tekevistä lihaksista.

 

ANTTI LUOMARANTA - HIERONTA JA LIIKUNTAPALVELUT

044 305 8248

©2020 by Antti Luomaranta